Ruimte huren?

Meetingspace Laatmakers is een fantastische plek in het hart van Alkmaar waar je bijeen komt in een intieme en ontspannen setting. Wanneer je binnen komt merk je het al: de sfeer, inrichting en het prachtige plekje midden in het centrum.
 
Hier worden de beste ideeën geboren. Informeel, ontspannen en gastvrij. Een inspirerende omgeving om programma te maken! Gedichtenavonden, singersongwriters, tekstlezingen, debatten. Maar ook om te vergaderen, brainstormen, trainen of workshops te organiseren.

We beschikken over 2 ruimtes en een podcaststudio met een uniek en creatief karakter. Het maakt niet uit of je met 2 of met 70 personen komt; we hebben altijd wel een geschikte ruimte. We hebben een klein podium, geluid, beamer… Maar bij ons kan er meer!
Wil je vergaderen, trainen of borrelen in een inspirerende ruimte? Vraag dan naar de betaalbare prijzen.
Heb jij een goed idee, evenement of verhaal dat echt verteld moet worden? Kom er vooral mee langs!

Natuurlijk zijn er uitgebreide koffie- en theemogelijkheden en verzorgen wij indien gewenst ook een overheerlijke huiskamerlunch of -diner.

Wees welkom!

Neem contact op!

we’d love to hear from you

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stap eens binnen of neem contact op met ons door een mailtje te sturen naar; laatmakers@gmail.com

En volg je ons al via Facebook en/of Instagram?

  • 1811 EB Alkmaar Laat 27

  • 06 2311 1715

  • laatmakers@gmail.com

Hoi, je kunt ons ook via dit formulier contacten